testowałem M8 przez weekend i wybór padł jednak na S5 ze względu na aparat który jednak w S5 jest znacznie lepszy
poza tym IP67(i wymienne tylne obudowy) w moim przypadku mają niebagatelne znaczenie
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
ELM0, co kto woli :wink: - napisałem co u mnie przeważyło
nie poptrzebujesz szczelności, dobrego aparatu i wymiennych obudów - bierz M8
M8 dla mnie pewne wady
ale .. jednio wolą blondynki inni brunetki
o gustach sie nie dyskutuje
M8 w testach wcale lepiej nie wypada niż S5
metalowa obudowa?- jedyna zaleta jesli chodzi o design
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
A według mnie ani S5 ani M8 nie urywają zadka Samsung jak to samsung tandetą wieje natomiast HTC ma tylko cenę która jest chora :/
Obecnie celował bym w LG G2 lub LG Flex jeśli ktoś lubi się wyróżniać. Nexus 5 też był by fajny ale niestety bateria to jakaś porażka :/
Szkoda że motorola wycofała się z rynku w PL bo Moto X jest ciekawym telefonem może nie high end ale na pewno wysoka półka.
Sorry, że z innej bajki. Ja od kilku lat wyłącznie ze smartofonem więc nie wiem co i jak:
Żonie dzisiaj rozleciał się Sony (stary Hazel), a nie chce słyszeć o dotykowym telefonie. Nie zależy nam też koniecznie na nowym. Co polecacie w ,,klasycznych''? Może ma ktoś na sprzedaż takowy w dobrej cenie? Urządzenia ma być przede wszystkim telefonem + czasem/rzadko ma wykonać jakieś zdjęcie.
Sorry, że z innej bajki. Ja od kilku lat wyłącznie ze smartofonem więc nie wiem co i jak:
Żonie dzisiaj rozleciał się Sony (stary Hazel), a nie chce słyszeć o dotykowym telefonie. Nie zależy nam też koniecznie na nowym. Co polecacie w ,,klasycznych''? Może ma ktoś na sprzedaż takowy w dobrej cenie? Urządzenia ma być przede wszystkim telefonem + czasem/rzadko ma wykonać jakieś zdjęcie.
nie słyszałem narzekań na Samsunga S5610, a kilku znajomych go ma, zdjęcia robi nawet dobre jak na klasyczną słuchawkę no i nie kosztuje wiele. Chociaż ja od siebie jeszcze bardziej polecam Nokię C2-01, miałem prawie dwa lata i naprawdę super go wspominam, nie wieszał się i nic się nie działo, pod koniec gubił zasięg, ale było to już po kilku praniach, wielu lotach, pracy w pyle i otworzeniu niezliczonej ilości butelek z piwem :diabelski_usmiech
himi, ja mam Nokię E 52 i powiem, że jak do dzwonienia i sms - owania wystarcza. Ale najważniejsza rzecz - aparat jest super. Nawet pomimo 3,2 zdjęcia robi rewelacyjne. jak pokazałem ludziom fotki z Cro - to nie wierzyli, że to tą Nokią robione.
Póki co L9 bawię się od 10 minut, na razie wrażenia jak najbardziej pozytywne, zdjęcia robi ok, ekran fajny. Zainstaluję kilka aplikacji i myślę, że po weekendzie będę miał już bardziej wyrobioną opinię na temat tego telefonu to coś więcej naskrobię
Czy może coś z innej marki w podobnych pieniądzach? Chciałbym kupić 2 telefony - dla żony i dla mnie. Ja jestem kierowcą wożę drewno z lasu więc skłaniałbym się ku xcover, żona raczej normalny użytek ale jak dzieci grają w Pou to i upadki się zdarzają myślałem o S III Mini.
Ktoś podpowie?
Kempes_1985, na upadki to jakiś bumper z grubej gumy będzie najskuteczniejszy;
s3 mini to technologicznie historia - on był w miarę nowoczesny 2 lata temu; x-cover jest też technologicznie w podobnym wieku
btw. musi być z euro? bo np. taki galaxy core plus można bez większego wysiłku kupić z pewnego dużego portalu aukcyjnego za 500,- gdzie ludzie biorą je na przedłużenie umowy i potem bezpośrednio sprzedają; zapewne to samo tyczy się reszty ww. modeli
Dzięki za odpowiedzi. Euro być nie musi tak tylko dla przykładu. Żona ma teraz jakąś xperię chyba J ale niebardzo chce rozmawiać z komputerem. Ja póki co mam nokie E52 i do normalnego użytku starcza i neta jako tako idzie przejrzeć.
Nie ma być żaden full wypas tylko w miarę budżetowo.
georgg, kleszek3, i inni :P Trochę się już pobawiłem tym nowym L9 i póki co jestem bardzo zadowolony, jeszcze nie udało mi się go zawiesić, czasami trzeba chwilę poczekać na pojawienie się widgetów jak wychodzi się "domkiem" z internetu. Wyświetlacz bardzo fajny, aparat robi super zdjęcia. Bateria trzyma mi mniej więcej dwa dni a internet mam cały dzień włączony. Jak dla mnie super telefon, w którym póki co nie widzę wad, jak ktoś szuka super smartofonu to może i faktycznie się zawiedzie, ale jak na moje potrzeby: internet, zdjęcia w pełny wystarczający telefon w atrakcyjnej cenie
maymer zainstaluj sobie Deep Sleep Battery Saver i ustaw w tryb "senny".
Będziesz jeszcze bardziej zadowolony z czasu pracy na jednym ładowaniu.
...Aplikacja jest darmowa, jak Ci się nie spodoba - usuniesz.
:wink:
Czy może coś z innej marki w podobnych pieniądzach? Chciałbym kupić 2 telefony - dla żony i dla mnie. Ja jestem kierowcą wożę drewno z lasu więc skłaniałbym się ku xcover, żona raczej normalny użytek ale jak dzieci grają w Pou to i upadki się zdarzają myślałem o S III Mini.
Ktoś podpowie?
Bierz Motorole Moto G. Świetny fon za ok 700 PLN.
2004 Renault Thalia 1.4 RT,
2008 Citroen Xsara Picasso 1.6 Exclusive- nadal w użyciu
2009 Renault Clio MTV 1.4
2010 Skoda Octavia IIFl 1.4 TSI Ambiente
2016 Skoda Octavia III 1.4 TSI Ambition + Amazing + kilka ficzerów
Czto widzę że są dwa rodzaje 8GB i 16GB, cena ok trzaby gdzieś takiego dorwać i się pobawić. Doczytałem że niema slotu karty pamięci więc raczej 16GB.
Dzięki za podpowiedź będę szukał w okolicy
Co do SONY Z ULTRA bateria starcza na 3dni (net wlaczony) uzywany dosc malo, przy intensywnym uzywaniu 6,5do7 godzin i po baterii.
Do filmow trzeba miec jakis zewnetrzny program bo seryjny nie odtwarza rmvb i jeszcze czegos.
Nie udalo mi sie go jeszcze zawiesic.
Duza wada jest brak lampy blyskowej.
Trzymanie i normalne uzytkowanie jedna reka odpada.
Duzy pozytyw ogolnie dla tego fonika.
Ktoś podpowie?
Bierz Motorole Moto G. Świetny fon za ok 700 PLN.
Mam i ja :P Szajsungi gówno warte za takie pieniądze.
Kupując na firmę, trzeba mieć NIP EU na amazonie UK wyszła mnie 550zł - płacimy netto wiec niema giglania z VATem
Jak ktoś niema działalności to może poprosić znajomego
Zalety:
- czysty OS
- KitKat
- zero przycinek
- bateria wytrzymująca 2 dni
- stosunek jakość/bebechy/cena
Wady
- pierdzący głośnik
- brak LTE
- w pudełku niema nawet ładowarki :P
Co do Szajsunga to ja dziekuję za ich produkty, ewidentnie maja wyjebane na klienta.
Chcesz aktualizacje? Kup nowy telefon :lol: :lol:
prawie jak LG do niedawna
akurat S3 mini to niezła ftopa - wyszedł z 4.1.2 i kończy z tym samym systemem (bliźniaki technologiczne, czyli ace2 i s advance zaczęły z 2.3.6 czyli dostały upgrade)
z s3 to większa ftopa podobno częściowo wymuszona przez gógla - nie wspieramy telefonów starszych niż 18mc :evil: czekamy na podobny ruch producentów aut - po gwarancji nie serwisujemy, nie sprzedajemy części, a można by się nawet pokusić o sądowy zakaz wprowadzania do obrotu zamienników, żeby każdy na pewno po 3 latach kupił jakiś nowy samochód, może jeszcze jakieś zdalne kasowanie zawartości EEPROMu w ECU, żeby na pewno unieruchomić auto - w imię naszego bezpieczeństwa rzecz jasna :lol:
Komentarz